Programma
Yellow Straps Press Pic FINAL HD landscape

YellowStraps

YellowStraps

zaterdag 29 mei 2021

zaterdag 29 mei 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitgesteld naar vrijdag 4 maart 2022. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit is het verplaatste programma van 10 mei en 3 december 2020. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor deze datum.
ENG: This is the postponed event of May 10 and December 3, 2020. Tickets bought for the original dates are valid for this date.

--

YellowStraps uit België maken het sinds hun doorbraak in 2014 wereldwijd waar. Ze combineren warme, elektronische beats met soulvolle hiphop en jazz.  De melodieën blijven continu aanstekelijk en de twee autodidactische broers weten hun stijl door de jaren heen herkenbaar te houden. In 2018 kwam hun derde plaat uit en op 29 mei 2021 sutreden ze op in Paradiso Noord in Amsterdam. Voor liefhebbers van artiesten als Tom Misch, Daniel Caesar, Jordan Rakei, River Tiber en Moonchild. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • YellowStraps
YellowStraps - ROSE

YellowStraps

Rose | A COLORS SHOW

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma