Programma
Yard Act 2023

Yard Act + Murkage Dave

Yard Act + Murkage Dave

donderdag 25 april 2024

donderdag 25 april 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Yard Act werd opgericht in september 2019, toen Ryan Needham tijdelijk in de logeerkamer van James Smith kwam te wonen. Hun woonomstandigheden zorgden voor een creatief partnerschap tussen de twee, waarin satirische teksten met protopunk-demo's werden samengesmolten. Met het verschijnen van debuutalbum 'The Overload', was het meteen raak. De kenmerkend scherpe nummers, begeleid door de spoken-word-achtige monologen van Smith, bleken een succesformule. Onlangs deelde de band uit Leeds de nieuwe single 'The Trench Coat Museum', gecoproduceerd door Gorillaz-lid Remi Kabaka Jr.

Support:
Murkage Dave

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Yard Act
  • Murkage Dave

Afterparty in de Kelder

Na het concert van Yard Act kun je naar de Kelder voor de afterparty, waar dj-duo Charlie Avalon de avond in stijl afsluit met een onweerstaanbare mix van postpunk, indie en alternatieve pop. 

Concertposter Yard Act

Speciaal voor dit concert heeft Job van Rijen een poster ontworpen en gedrukt als RISO-print op A3-formaat. De poster is nu verkrijgbaar in onze Webshop via onderstaande link.

Bekijk de poster in onze Webshop
Mockup of a poster lying against a plain color backdrop 1242 el 2
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma