Programma
JOHNNYFAN NEVERSLEEP XAVIEROMAR 1002

Xavier Omär + Iris Temple

Xavier Omär + Iris Temple

zaterdag 6 oktober 2018

zaterdag 6 oktober 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:45

Hoe Xavier Omär herinnerd wil worden? Als een risiconemer met een klassieke stem, een artiest die genres en grenzen laat vervagen én als onverschrokken dromer. Het liefst verwezenlijkt de soulvolle singer-songwriter deze grote ambities vandaag nog. Zijn EP met Sango genaamd Hours Spent Loving You and The Everlasting Wave werd geprezen door zowel fans als recensenten. 

Xavier Omär laat zich graag inspireren door artiesten van alle genres, waaronder James Blake, Arcade Fire en Kanye West. Xavier Omär groeide verhuisde als kind meerdere malen en woonde zelfs een tijd in Japan met zijn ouders. De stad San Antonio, Texas ziet hij nog altijd als zijn echte thuis. Hij komt uit een militaire familie en muziek bracht een hoop balans in de gestructureerde leven van zijn leven. Zijn eerste nummer schreef en produceerde hij op 12-jarige leeftijd. Een aantal jaar later, in 2012, legde hij de basis van zijn solocarrière en is sindsdien niet meer gestopt met het maken van muziek.

Voorprogramma: Iris Temple

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Xavier Omär
  • Iris Temple
Hoe Xavier Omär herinnerd wil worden? Als een risiconemer met een klassieke stem, een artiest die genres en grenzen laat vervagen én als onverschrokken dromer. Het liefst verwezenlijkt de soulvolle singer-songwriter deze grote ambities vandaag nog. Zijn EP met Sango genaamd Hours Spent Loving You and The Everlasting Wave werd geprezen door zowel fans als recensenten.   Xavier Omär laat zich graag inspireren door artiesten van alle genres, waaronder James Blake, Arcade Fire en Kanye West. Xavier Omär groeide verhuisde als kind meerdere malen en woonde zelfs een tijd in Japan met zijn ouders. De stad San Antonio, Texas ziet hij nog altijd als zijn echte thuis. Hij komt uit een militaire familie en muziek bracht een hoop balans in de gestructureerde leven van zijn leven. Zijn eerste nummer schreef en produceerde hij op 12-jarige leeftijd. Een aantal jaar later, in 2012, legde hij de basis van zijn solocarrière en is sindsdien niet meer gestopt met het maken van muziek.
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma