Programma
WMC Andy Nicholson approved 2 scaled e1583922735999

Working Men’s Club

Working Men’s Club

Friday 22 April 2022

Friday 22 April 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is verplaatst naar 2 september 2022 in Bitterzoet. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

Geboren als post-punkband op de popacademie van Manchester, heeft Working Men's Club inmiddels een andere weg ingeslagen. De band uit West Yorkshire viel al snel na eerste single 'Bad Blood' - wat hen een contract bij Heavenly Records opleverde - vanwege de nieuwe elektronische koers uit elkaar. De jonge frontman Sydney Minksy-Sargeant verruilde een aantal bandleden en fysieke drums in voor een meer synth-gedreven opstelling en betrok Ross Orton, producer van o.a. platen van Arctic Monkeys en M.I.A., bij het project. 

De nieuwe formatie bracht in oktober 2020 het gelijknamige debuutalbum 'Working Men's Club' uit: een synthpop plaat met uitstapjes naar dark wave en techno, waarop de punkroots van de band ook zeker niet te missen zijn. Na een pre-corona optreden op Eurosonic 2020, keert Working Men's Club voor haar Europese tour eindelijk terug naar Nederland om het nieuwe album ten gehore te brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Working Men's Club
Hqdefault 211123 182754

Working Men's Club

Valleys

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma