Programma
Paradiso

Women in Paradise

Women in Paradise

maandag 9 januari 2012

maandag 9 januari 2012

Maandelijkse talkshow over talent en inspiratie

Bekende en onbekende vrouwen staan in de schijnwerpers tijdens Women in Paradise, een maandelijkse talkshow van Paradiso over en met getalenteerde vrouwen. Women in Paradise gaat over vrouwen die opvallen, die uit de pas lopen;over eigenwijze vrouwen met een overtuiging. Gastvrouwen Tyche van Bommel (Amsterdam FM) en Marynka Nicolai-Krylova praten met ze over talent en ambitie en de inspiratiebronnen in hun werk en leven. De interviews worden afgewisseld met muzikale intermezzo's. De talkshow duurt van 18:30 tot 19:30, daarna draait DJ Esta Polyesta en kun je met de presentatrices, de gasten en de artiesten informeel bijpraten.

We beginnen 2012 met Tango Rosa Rio, die de prachtige muziek van Astor Piazzolla en andere Argentijnse tangocomponisten van 1900 tot nu uitvoeren. Passie, de dans, de sfeer en de warmte van de muziek zijn ingrediënten voor hun spannende concerten. Alle facetten van de tangomuziek komen naar voren, vooral omdat deze muziek met de typische tangobezetting (met bandoneon) wordt uitgevoerd.

Ook op het podium: Aïscha Traidia. Met een lekkere mix van soul en jazz zet Aïscha een pakkende sound neer met haar band. Deze Europees/Noord-Afrikaanse zangeres heeft de juiste mensen om zich heen verzameld om haar verhaal op het podium te vertellen. Ze bereikte de finales van de Grote Prijs van Nederland en werkte samen met Wicked Jazz Sounds, Sotu the Traveller, Easter, Coultrain, Sallah Edin en Daru Jones. Ze zingt een breed repertoire aan covers en schrijft ook eigen nummers. Aïscha trakteert ons op een subtiele mix van muzikale genres waarbij elementen van haar Noord-Afrikaanse voorvaderen voelbaar zijn.

Women in Paradise is OOK Paradiso

Paradiso Programme

Programma