Programma
Paradiso

Women in Paradise

Women in Paradise

Thursday 8 March 2012

Thursday 8 March 2012

101 Years of Sisterhood under the Full Moon!

Op donderdagavond 8 maart draait het in de kleine zaal van Paradiso om muziek, inspiratie, creativiteit en de kracht van de vrouw. Women in Paradise is een jaarlijks terugkerend festival op Internationale Vrouwendag. Dit jaar met het thema ‘101 Years of Sisterhood’, is de kleine zaal van Paradiso gevuld met muziek, dialoog en spetterende acts. Het festival is geen politiek of activistisch statement, maar een inspirerende viering van vrouwelijke kracht. Mannen zijn van harte welkom. Inspirerende gesprekken worden afgewisseld met intense en vrolijke muziek uit allerlei muziekstromen van over de hele wereld.

Initiatiefneemster Marynka Nicolai-Krylova en presentatrice Tyche van Bommel ontvangen in hun talkshow onder meer schrijfster/zangeres Karin Giphart, de zes meiden van eigenzinnig pr-bureau ControVSay en fotografe Laura Andalou.

Muziek is er van jong en ongekend talent als de Funk band Mama DC, de Kroatische multimedia artieste Kristina Vila, muziektheater Teer, zangeres Kirsten Schneider, sopraan Laura Stavinoha en sambaband Bumba Amsterdam.

Deze avond wordt ook de videoclip van de Dudettes gepresenteerd. Hun nieuwe single ‘ Dance all day’ ging in premiere tijdens Eurosonic/Noorderslag.

Paradiso Programme

Programma