Programma
We love 00s Banner

We Love 00s

Saturday 1 June

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 23:00, Zaal sluit: 05:00

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Op 1 juni gaat Paradiso terug in de tijd met We Love 00s. Deze clubnacht neemt je mee naar het tijdperk van Y2K, twijfelachtige modekeuzes, iPods en de legendarische muziek die meer herinneringen ophaalt dan je oude MySpace-profiel. Haal je low-waist jeans uit de kast, trek je Uggs aan en bereid je voor om te dansen op de muziek van The Neptunes, David Guetta, Missy Elliott, Sugababes, Faithless, The Strokes, The Killers, Arctic Monkeys, The Yeah Yeah Yeahs, Daft Punk, Tiga, Mylo, Justice, Blink 182, Linkin Park en veel meer.

Kelder: indiesleaze
Indiesleaze tovert de kelder van Paradiso om tot een zweterige nachtclub met dansbare indie, new wave, post-punk en elektronische muziek afkomstig uit het Indiesleaze en Blog House-tijdperk in de 00’s. Verwacht muziek van o.a. Crystal Castles, LCD Soundsystem, Soulwax, The Rapture, New Young Pony Club, Le Tigre, Justice, Daft Punk en nog veel meer.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Arnold & Willem

Kelder

  • Mink & Andeweg

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma