Watkins Family Hour website

Watkins Family Hour

Watkins Family Hour

29 aug 2021

29 aug 2021

Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Watkins Family Hour op 29 augustus 2021 is afgelast vanwege het annuleren van de Europese tournee. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
English:
The August, 29th, 2021 concert of Watkins Family Hour is cancelled due to the artist's cancellation of their European tour. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=====

Watkins Family Hour is een bluegrass-project onder leiding van Sean en Sara Watkins. De broer en zus werden in de jaren negentig bekend met de akoestische formatie Nickel Creek, waarmee ze de wereld rondtourden, een Grammy wonnen en miljoenen albums verkochten. Vanaf 2002 kregen de twee elke maand een vast optreden in nachtclub en podium Largo in Los Angeles en na een tijdje begonnen ze dit het Watkins Family Hour te noemen. Door de jaren heen veranderde het familie-uurtje in een spontane ontmoetingsplek voor muzikanten, waarbij artiesten als Fiona Apple, Jackson Browne, Dawes en Nikka Costa weleens een set meespeelden. In 2015 vonden Sean en Sara het tijd worden om de nummers te verzamelen en op plaat uit te brengen. Met succes, want ondertussen staat het duo klaar voor de release van tweede plaat ‘brother sister’.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Watkins Family Hour
Hqdefault 201124 155421

Watkins Family Hour

Fake Badge, Real Gun

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (eerder bekend als Paradiso Noord) is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt dan naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw. Verder kun je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen. Ten slotte is het ook mogelijk om voor het concert een hapje te eten in het restaurant. 

Paradiso Programme

Programma