Programma
Photoc Alessandro Solca 2 min

Walter Trout + Dave Warmerdam Band

Walter Trout + Dave Warmerdam Band

Thursday 4 February 2021

Thursday 4 February 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Dit programma is verplaatst naar donderdag 2 september 2021. Gekochte tickets blijven geldig. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met verdere info.

ENG: This concert is rescheduled to Thursday September 2nd, 2021. Tickets remain valid for the new date. All ticket buyers will receive an e-mail with further information. 

Walter Trout is een bluesrocker in hart en nieren. Hij speelde tientallen jaren in dienst van andere artiesten: zo werkte hij samen met blues-allrounder John Lee Hooker, maar ook met funk-discoman Joe Tex en hij was zelfs tijdelijk lid van de band Canned Heat. Met zijn 70e verjaardag in zicht, lijkt het er verder niet op dat Trout ook maar één stapje terug zet. Binnenkort verschijnt zijn 29e soloalbum, 'Ordinary Madness', als bewijs hiervan.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Walter Trout
  • Dave Warmerdam Band
Dit programma is uitgesteld naar donderdag 2 september 2021.

Walter Trout

Wanna Dance

Dit programma is uitgesteld naar donderdag 2 september 2021.

Walter Trout

We're All In This Together (feat. Joe Bonamassa)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma