Van Dik Hout pers2019kleurh

Van Dik Hout

Van Dik Hout

7 jan 2022

7 jan 2022

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Van Dik Hout op 7 januari 2022 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op vrijdag 6 januari 2023. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Mocht deze nieuwe datum toch niet uitkomen, dan is het mogelijk om je ticket(s) te retourneren en een restitutie te ontvangen. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo.

NL: dit is het verplaatste programma van 8 januari 2021. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig.

EN: this is the postponed program of January 8th 2021. Tickets bought for the original date will remain valid.


Het is een prachtige traditie geworden: het nieuwe jaar inluiden met Van Dik Hout in Paradiso. De laatste jaren verkocht het concert ruim voor tijd uit en dat is te danken aan een band die al meer dan 25 jaar aan de top van de Nederpop opereert. Met nog steeds in de gelederen: Martin Buitenhuis (zang), Benjamin Kribben (bas), Dave Rensmaag (gitaar) en Sandro Assorgia (gitaar). Al een kwart eeuw wordt de band geroemd om hun pure Nederpoprock met poëtische teksten.  Hoewel ze vrijwel alles hebben bereikt in het Nederlandse muzieklandschap, blijft Van Dik Hout hongerig en vernieuwen ze zichzelf muzikaal wanneer nodig. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Van Dik Hout
https://www.youtube.com/watch?v=I5XuLLbQ03E

Van Dik Hout

We Gaan Voor Dit Moment

Op vrijdag 7 januari 2022 staat Nederpopband Van Dik Hout in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Van Dik Hour

Stil In Mij

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma