Programma
Ty web

Ty Segall & Freedom Band

Ty Segall & Freedom Band

vrijdag 28 augustus 2020

vrijdag 28 augustus 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie over het retourneren van hun tickets.

Ty Segall is met recht de kroonprins van de Amerikaanse garagerock te noemen. Sinds 2008 bracht de in Laguna Beach, California geboren alleskunner 12 studioalbums uit, maar dat zijn slechts puzzelstukjes van het universum dat hij sindsdien gecreëerd heeft. Tel daar maar talloze singles, EP's, samenwerkingen en zij-projecten als Epsilons, Sic Alps, Fuzz en GØGGS  bij en je begint de arbeidsethos van dit 32-jarige genie te bevatten. 

Na ruim zes jaar keert Segall terug naar de grote zaal van Paradiso en daarvoor neemt hij Freedom Band mee. Daarin spelen niemand minder dan Mikal Cronin (bas), Shannon Lay (bas), Charles Moothart (drums), Emmet Kelly (gitaar) en Ben Boye (piano). Met deze samenstelling presenteert hij in 2018 het album 'Freedom's Goblin', waarbij Steve Albini (Nirvana, The Stooges, Pixies) als producer achter de knoppen zat. Sindsdien zijn we alweer drie platen verder: zijn eigen 'First Taste', het coveralbum 'Fudge Sandwich' (van Funkadelic tot Grateful Dead) en de duoplaat met White Fence getiteld 'Joy'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Ty Segall & Freedom Band

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma