Programma
Two Another 3000x2250

Two Another

Two Another

donderdag 9 april 2020

donderdag 9 april 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands:
Het concert van Two Another op 9 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 22 februari. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The April 9th concert of Two Another is postponed to Monday February 22nd. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

---

Zwoele r&b invloeden en dromerige popnummers, dat is waar het Australische producersduo Two Another bekend om staat. De twee muzikanten combineren r&b, Motown-soul en hedendaagse elektronische muziek moeiteloos op hun nieuwe plaat 'Another Night'. 
Angus en Eliot ontmoetten elkaar via school en lieten zich inspireren door Australische muziekiconen zoals Bag Raiders, Tame Impala en Flight Facilities. In 2015 debuteerden ze met hun single ‘Higher’ en maakte het duo snel naam. Niet alleen in Australië, maar ook op wereldwijd niveau. Kort na het uitbrengen van de eerste EP kreeg het duo lovende recensies van o.a. EARMILK en The Line Of Best Fit. Op donderdag 9 april treden ze op in Bitterzoet. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Two Another

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma