Programma
Nieuwjaarsconcert Tramharmonie paradiso zonder tekst

Tramharmonie - Nieuwjaarsconcert

Tramharmonie - Nieuwjaarsconcert

zondag 6 januari 2019

zondag 6 januari 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 12:00, Hoofdprogramma: 12:30

  • Programma met zitplaatsen

Op 1 januari zit de Amsterdamse Tramharmonie er altijd weer klaar voor: het Nieuwjaarsconcert in Wenen. Met een stapel rest-oliebollen en een houten kop. Een gezonde dosis Weense walsen is goed tegen de kater. 

Dit jaar organiseert de Amsterdamse Tramharmonie zelf ook een Nieuwjaarsconcert op zondag 6 januari. Waan je in Wenen met alle klassiekers die je mag verwachten bij een Nieuwjaarsconcert, inclusief oliebol en bubbels. 

Amsterdamse Tramharmonie o.l.v. Jacco Nefs
Al bijna 100 jaar geeft het amateurorkest dat werd opgericht door personeel van de Amsterdamse Trammaatschappij concerten met klassieke blaasmuziek in beroemde Amsterdamse zalen. Naast haar jaarlijkse optreden in het Concertgebouw, geeft de ATH concerten op diverse grote podia in en rondom Amsterdam: Paradiso, De Beurs van Berlage, Uitmarkt en het Muziekgebouw aan ’t IJ. Daarbij wordt regelmatig samengewerkt met bekende artiesten zoals Karin Bloemen, Edwin Rutten, Willeke Alberti, Henk Poort en Laura Fygi.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma