Programma
1563200084206 1

tobi lou

tobi lou

Saturday 11 January 2020

Saturday 11 January 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

De show van Tobi Lou is opnieuw verplaatst naar een nader te bepalen datum in 2020.
Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum of kunnen worden geretourneerd bij Paylogic. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo.

-----

tobi lou uit Chicago maakt melodische trap en begon met het maken van muziek nadat zijn aspiraties om professioneel honkballer te worden in duigen viel vanwege een ongelukkige blessure. Hij liet z'n bestaan als topsporter achter zich en begon met het produceren en schrijven van nummers voor andere artiesten. Die nieuwe ambities brachten hem in 2018 naar Los Angeles, alwaar hij aan zijn eerste drie EP's werkte. 'The Moon, 'The Loop' en 'The Juice' volgde elkaar in hoog tempo op en werden alledrie even goed ontvangen. In datzelfde jaar ging hij als support act van KYLE mee op tour en momenteel werkt hij aan zijn debuutalbum dat in het voorjaar van 2020 zal uitkomen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • tobi lou
Hqdefault 191028 112844

tobi lou - Waterboy

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma