Programma
Mauskovic nieuwe foto

Ticket to the Tropics Party Live: The Mauskovic Dance Band, KC the Funkaholic & friends

Ticket to the Tropics Party Live: The Mauskovic Dance Band, KC the Funkaholic & friends

vrijdag 8 maart 2019

vrijdag 8 maart 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 00:00, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 00:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Dj's: KC the Funkaholic & Pushin Woods Soundsystem
Kelder: Honk! afterparty

The Mauskovic Dance Band is het geesteskind van producer en multi-instrumentalist Nicola Mauskovic. Na jaren touren met onder meer Jacco Gardner, Eerie Wanda en het revival project van Zambiaanse legendes W.I.T.C.H. was hij toe aan een nieuw project. Met de toevoeging van Donnie Mauskovic (zang, toetsen), Em Nix Mauskovic (gitaar, synth, percussie), Mano Mauskovic (basgitaar) en de mysterieuze cumbia producer Juan Hundred (drums) is The Mauskovic Dance Band compleet. Met hun mix van Colombiaanse cumbia, Afro-Caraïbische ritmes en psychedelica speelden ze al menig festival en club plat. 

Het Groningse DJ duo Pushin Wood Soundsystem volgt naar eigen zeggen geen muzikale trends, maar blijft altijd dicht bij hun kenmerkende groovy en analoge geluid. Na het uitbrengen van meerdere albums, het openen van een pop-up restaurant, het schrijven van een stripboek en het organiseren van succesvolle feesten is het nu weer tijd om Paradiso aan het dansen te krijgen.


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Mauskovic Dance Band

Ticket to the Tropics-pas 2019

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Hqdefault 190213 103529

The Mauskovic Dance Band - Analog Fruit , Live at the Ship of pleasures

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma