Programma
Theymight

They Might Be Giants

They Might Be Giants

donderdag 27 september 2018

donderdag 27 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

In 2018 keert They Might Be Giants terug met het nieuwe studioalbum 'I Like Fun'. Ook is de welbekende Dial-A-Song service terug en deze is te vinden op deze website. Live op het podium worden ze volgend jaar bijgestaan door een nieuwe groep muzikanten, waaronder de legendarische trompetspeler Curt Ramm (Nile Rogers, Bruce Springsteen). Verder kun je oud en vertrouwd materiaal, improvisatie en natuurlijk nieuwe nummers verwachten. Het New Yorkse poprockduo maakte al talloze albums en muziek voor tv-series, waaronder het themalied voor Malcolm in the Middle. De bekendste nummers zijn 'Don't Let's Start' en 'Birdhouse in Your Soul'. 

Optredens van They Might Be Giants zijn altijd spontaan en soms behoorlijk schunnig. Het concert is daarom alleen toegankelijk voor 14 jaar en ouder. Ook onder begeleiding mag een persoon jonger dan 14 jaar dit concert niet bijwonen.

 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • They Might Be Giants

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De Indiestadpas 2018 is nu te koop via de webshop van Paradiso en Ticketmaster. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Op donderdag 27 september 2018 geeft They Might Be Giants een concert in Paradiso in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018.

Birdhouse In Your Soul

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma