Programma
2 D7 E0 A23 7466 468 F AE57 7062 C129145 B

TheColorGrey

TheColorGrey

dinsdag 6 april 2021

dinsdag 6 april 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Let op: dit concert gaat niet door op de geplande datum en wordt uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Zodra de nieuwe datum bekend is ontvangen alle kaartkopers een e-mail met meer informatie.

Please note: this concert will not take place on the scheduled date and will be postponed to a date to be determined. As soon as the new date is known, all ticket buyers will receive an email with more information

-

TheColorGrey is één van België's hardst werkende artiesten. Hij heeft in relatief korte tijd drie EP's en twee albums uitgebracht. Daar blijft het niet bij, want er komt dit jaar nog veel meer uit van de 27-jarige Antwerpenaar met Congolese roots. Zo kondigde hij met zijn recent verschenen. single 'Up All Night' de komst van zijn nieuwe album aan. Het zijn de invloeden van soul, pop, r&b, hiphop en jazz die ervoor zorgen dat zijn nummers zwoel en verfrissend klinken. Op 6 april 2021 treedt hij op in de kleine zaal van Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • TheColorGrey

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma