Programma
Zephyr we

The Zephyr Bones

The Zephyr Bones

zondag 21 januari 2018

zondag 21 januari 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

The Zephyr Bones' wazige, melodische, psychedelische rock flikkert van herinneringen, die de brug slaan tussen Chili, het thuisland van gitaristen en vocalisten Brian Silva en Jossip Tkalcic, en de huidige basis in Barcelona, Spanje - tevens de woonplaats van ritmesectie Marc López en Carlos Ramos. Na het debuut met EP Wishes/Fishes in 2015 keerden ze een jaar later terug met 7inch 'Black Lips/Surrounded By Sunflowers'. Een titel die verwachtingen schept, maar die worden in 2017 volledig waargemaakt op debuutalbum Secret Place, wat The Zephyr Bones' gitaargeoriënteerde psych- en dreampop goed vat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Zephyr Bones

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is, evenals het concert van Hater dat eerder op de avond ook in de kleine zaal plaatsvindt, gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan via de onderstaande link. 

The Zephyr Bones geeft op zondag 21 januari 2018 een optreden in de kleine zaal van Paradiso. Het concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas.

Weird Summer

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma