Programma
Waterboys 2024

The Waterboys

maandag 20 mei

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 46,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

In het rijtje van bands met een goede reputatie voor live-optredens hoort The Waterboys absoluut thuis. Sinds de iconische 'Fisherman's Blues'-tour is de band niet weg te denken uit het livecircuit. De band draait sinds het begin van de jaren 80 mee en slaagt erin om relevant te blijven door de ijzersterke mix van rock en roll, folkrock van de Britse eilanden, Keltische invloeden, synths van weleer en literaire verwijzingen. De Schotse gitarist en vocalist Mike Scott startte de band nadat zijn vorige band uiteen was gevallen. De eerste formatie kwam samen door oproepen in de krant en tegenwoordig bestaat de band na verschillende wisselingen uit Scott, Paul Brown op keyboard, Ralph Salmins op de drums en Aongus Ralston op de bas. De tijdloze muziek, waaronder 'The Whole Of The Moon' en 'How Long Will I Love You' is gecovered door Prince, The Killers, U2, Ellie Goulding, The War On Drugs en te beluisteren in verschillende films en series.

Dit concert is uitverkocht, er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het concert van The Waterboys bij Zuiderpark Live op zaterdag 18 mei in Den Haag.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Waterboys

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma