Programma
TW PRESS PHOTO 2018

The Wailers

The Wailers

woensdag 1 augustus 2018

woensdag 1 augustus 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Deze band heeft eigenlijk geen introductie nodig toch? De legendarische band achter Bob Marley is verantwoordelijk voor nummers als “Stir It Up”, “Get Up, Stand Up” en “Trenchtown Rock” en heeft samen met mr. Marley wereldwijd meer dan 250 miljoen albums verkocht. Daarnaast deelde de band het podium met artiesten als Sting, Carlos Santana, Stevie Wonder, The Fugees, Burning Spear en Alpha Blondy.

Tóch een kleine introductie: De band ontstond in 1969 toen Bob Marley, Bunny Wailer en Peter Tosh de broers van de Barret Brothers (bassist Aston en drummer Carly) vroegen om samen een band te starten. Geïnspireerd door Rastafari en met tonnen energie en ambities creëerden ze de welbekende zonnige mix van reggae, rock en pop en speelden ze voor miljoenen fans over de hele wereld.

Aston Barrett is vandaag de dag nogsteeds de spil van The Wailers. Zijn old skool know-how wordt aangevuld met jong talent, waaronder dat van zijn zoon Aston Barrett Jr. op drums, zangeressen Shema McGregor en Hassanah, en Noel Davey op keyboard. Verder zijn de originele Wailers-gitaristen Junior Marvin en Donald Kinsey mee op tour en representeert Joshua David Barrett de stem van Bob Marley. “One Love” dus op woensdag 1 augustus.

Voor en na het concert van The Wailers zal het dj-team van Reggae Vibrations ervoor zorgen dat je in de juiste stemming bent.  Dj's: Joss-Flo Selecting & Reggae Barbie

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Wailers
De legendarische band achter Bob Marley staat op woensdag 1 augustus in Paradiso

The Wailers

The Wailers - Stir It Up

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma