Programma
The Slow Readers Club website

The Slow Readers Club

The Slow Readers Club

dinsdag 2 november 2021

dinsdag 2 november 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van The Slow Readers Club is verplaatst naar donderdag 3 februari 2022. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.

NL: Dit is het verplaatste programma van 13 april 2020 en 10 april 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum in november.
ENG: This is the postponed event of April 13th, 2020 and April 10th, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this new date in November.

The Slow Readers Club is een vierkoppige band uit Manchester. Dat ze uit het Verenigd Koninkrijk komen is duidelijk te horen. Dit is niet per se te danken aan het Britse accent van zanger Aaron Starkie, maar vooral aan het feit dat de heren onvervalste Britpop maken. Keiharde gitaarriffs zorgen in combinatie met dansbare electropop voor een duister en tegelijkertijd sfeervol geluid. Na het uitbrengen van het album ‘The Joy Of The Return’ in maart 2020, kondigt de band alweer een vijfde album aan met de titel ‘91 Days in Isolation’. Het album werd dan ook tijdens de lockdown in het Verenigd Koninkrijk geschreven.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • The Slow Readers Club
Hqdefault 210125 115629

The Slow Readers Club

All I Hear

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma