Programma
Paradiso

The Mysterons (Paradiso Vinyl Club)

The Mysterons (Paradiso Vinyl Club)

zaterdag 7 februari 2015

zaterdag 7 februari 2015

The Mysterons bestaat uit vijf jonge Amsterdammers die allemaal een zwak hebben voor psychedelische grooves uit de jaren zestig en zeventig: Het liefst met overstuurde orgelklanken en vuige gitaarriffs. “Psych, groove-‘n’-garage” is hoe ze hun geluid zelf omschrijven.

The Mysterons zijn: Josephine van Schaick – zang, Pyke Pasman – toetsen, Peter Peskens – bas, Brian Pots – gitaar, Sonny Groeneveld – drums.

Paradiso Vinyl Club

De Kleine Zaal van Paradiso kent een lange geschiedenis van bands die daar net voor hun grote doorbraak optraden. Van Coldplay en Arctic Monkeys tot en met John Legend. Ook veel Nederlandse acts als Dotan, Blaudzun en Jungle by Night hebben vroeg in hun carrière in de Kleine Zaal gestaan om door te stromen naar een uitverkocht concert in de Grote Zaal. Paradiso is daar trots op en biedt veelbelovende bands vanaf nu niet alleen een plekje in de Kleine Zaal maar ook een vinylsingle. De band levert de muziek en het artwork aan en de Paradiso Vinyl Club brengt in kleine oplage de single uit. De single zal te koop zijn bij optredens van de band en bij paradisowinkel.nl

Paradiso Programme

Programma