20191025 The Murder Capital London Calling 0 U1 A5735 door Bibian Bingen jpg

The Murder Capital @ London Calling

The Murder Capital @ London Calling

25 okt 2019

25 okt 2019

Paradiso

Zaal open: 17:00

Dit was de tweede keer dat The Murder Capital op London Calling stond, en hoewel de eerste keer erg leuk was, had de band deze keer zich zelf overtroffen. De band had namelijk net hun debuutalbum 'When I Have Fears' uitgebracht. De zaal bestond uit een grote tornado van springende mensen en moshpits. Lees hier de blogpost van London Calling over dit concert.

The Murder Capital is een post-punkband uit Dublin. De vijf leden ontmoette elkaar terwijl ze studeerde aan BIMM. In 2018 bracht de band hun debuut single 'More Or Less' als muziekvideo uit. Deze werd onverwachts enorm veel bekeken, wat zorgde voor hun eerste succes. Ze begonnen snel aan hun debuut album die in 2019 uitkwam, genaamd 'When I Have Fears', geproduceerd door Mark Ellis (aka Flood). Ook deze werd erg positief ontvangen. 

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • The Murder Capital
Hqdefault 201117 132804

The Murder Capital

More Is Less & Feeling Fades

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma