Programma
Hunna

The Hunna

The Hunna

donderdag 6 december 2018

donderdag 6 december 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is verplaatst naar dinsdag 23 april 2019. Reeds gekochte tickets blijven geldig of kunnen worden geretourneerd aan Ticketmaster via dit contactformulier.

The Hunna is een indiepopband uit Hertfordshire, Engeland. Het viertal boekt sinds het uitbrengen van het debuutalbum in 2016 succes na succes. Ze scoorden grote radiohits met 'Bonfire', 'You & Me' en 'Never Enough'. Daarnaast verkopen ze grote zalen door heel Groot Britannië uit, zijn niet weg te denken van de festivals en is hun muziek al meer dan 45 miljoen keer gestreamd via Spotify. En dat voor een band die amper twee jaar bezig is. De wereld is klaar voor The Hunna. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • THE HUNNA
Op donderdag 6 december geeft The Hunna een concert in Paradiso Noord in Amsterdam Noord. Haal hier je tickets.

Flickin' Your Hair

Op donderdag 6 december geeft The Hunna een concert in Paradiso Noord in Amsterdam Noord. Haal hier je tickets.

Bonfire

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma