Programma
Homesick

The Homesick

The Homesick

woensdag 1 november 2017

woensdag 1 november 2017

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Amper droog achter de oren waren ze, toen The Homesick in 2014 zich voor het eerst liet gelden. Vanuit Dokkum veroverden ze op stormachtige wijze de Nederlandse podia. Puberteit en het internet vormde destijds de drijfveer voor het jonge drietal. Het leidde tot de speelse 'Twst Yr Wrsts EP', uitgebracht door Subroutine Records. Een grote tournee met Rats On Rafts en later vele festivals volgden. Nu, drie jaar en honderden speeluren later, is daar het langverwachte debuut 'Youth Hunt'. Soms puntig, dan weer uitgesponnen: noisy popliedjes die onverwachte wendingen nemen. Het opgroeien in een plattelandsregio sijpelt door, maar The Homesick is eigenzinniger dan ooit.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • The Homesick
The Homesick speelt op 1 november in Cinetol Amsterdam. Soms puntig, dan weer uitgesponnen: noisy popliedjes die onverwachte wendingen nemen

St. Boniface

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma