Programma
THEHIVES LEAD IMAGE Bisse Bengtsson web

The Hives + Bratakus

The Hives + Bratakus

maandag 25 september 2023

maandag 25 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

De Zweedse rockgroep The Hives geldt als een van de leidende bands van de garagerock-revival uit de jaren 2000. Met hits als 'Hate To Say I Told You So', 'Main Offender' en 'Tick Tick Boom' op zak en energieke live-optredens, weet de groep, opgericht in 1993, een blijvende indruk achter te laten. De band keert na tien jaar stilte terug met nieuwe single 'Bogus Operandi', een voorproef van aankomend album ‘The Death Of Randy Fitzsimmons’.

Support: Bratakus

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Hives
  • Bratakus
Bogusoperandi

The Hives

Bogus Operandi

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma