1a vinyl1

The Driver Era

The Driver Era

25 jan 2022

25 jan 2022

Paradiso

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van The Driver Era in Paradiso is verplaatst naar vrijdag 14 oktober 2022. Let op: de locatie van het concert is gewijzigd in TivoliVredenburg. Het adres is Vredenburgkade 11 in Utrecht. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste programma van 2 juni, 24 november en 13 mei. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum. Let op: het concert is verplaatst naar Paradiso - Grote Zaal, hierdoor zijn de openings- en aanvangstijden gewijzigd. 

ENG: This is the postponed event of June 2nd, November 24th and May 13th. Tickets bought for the original date are valid for this date. Please note: this concert is relocated to Paradiso - Grote Zaal and therefore, the time schedule has changed.

========================================================
De broers Ross en Rocky Lynch vormen samen The Driver Era en doen hun best om hun visie niet te beperken tot een specifiek geluid of stijl. Hun doel is om muziek te maken zonder zelfopgelegde beperkingen en streven altijd naar innovatie. Tussen het produceren van nieuwe nummers en het touren door is Ross Lynch een veelgeprezen acteur. Zo ontving hij lovende kritieken voor zijn titelrol in de seriemoordenaar biopic 'My Friend Dahmer' en in Netflix's 'The Chilling Adventures of Sabrina'. The Driver Era bracht afgelopen zomer hun debuutalbum genaamd 'X' uit. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • The Driver Era
Op 25 januari 2022 treedt alternatief duo The Driver Era op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Driver Era

LOW

Op 25 januari 2022 treedt alternatief duo The Driver Era op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Driver Era

Feel You Now

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma