Programma
Outsidepick2webres 2

The Coronas + Róisín O + Roisin O

The Coronas + Róisín O + Roisin O

zondag 30 oktober 2022

zondag 30 oktober 2022

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:00

NL: Dit is het verplaatste programma van 30 september 2020 en 12 mei 2021. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

ENG: This is the postponed event of September 30, 2020 and May 12, 2021. Tickets bought for the original date are valid for this date.

De driekoppige poprockband The Coronas uit Dublin wordt weleens beschreven als ''het best bewaarde geheim van Ierland''. De band domineert in hun thuisland met hun melodieuze en ijzersterke pop- en rocknummers namelijk al jaren lang de hitlijsten. Inmiddels heeft het viertal, dat hun eerste plaat uitbracht in 2007, vijf langspelers op de teller staan en zijn ze door de jaren heen uitgegroeid tot een superstrakke liveband. Op 30 oktober 2022 zie The Coronas in Paradiso Noord in Amsterdam. 

Support act: Roisin O

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Coronas
  • Róisín O
The Coronas - LA at Night

The Coronas

LA at Night

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma