Programma
Paradiso

The Clash of the Cover Bands 1st BENELUX Semi Final

The Clash of the Cover Bands 1st BENELUX Semi Final

Saturday 9 January 2016

Saturday 9 January 2016

- Invisable Hair: Allround coverband uit Bilzen (B) (2e plaats vakjury Regio België/Luxemburg)
Cold Turkey: Rock coverband uit Grootschermer (2e plaats vakjury Regio West Nederland)
- EMPIRE: Pop, Rock coverband uit Dedemsvaart (publiekswinnaar Regio Noord-Oost Nederland)
Jackie Ramone & the Twins: Rock 'n Roll coverband uit Utrecht (2e plaats publiek Regio West Nederland)
- Jambassadors: Allround coverband uit Utrecht (1e plaats vakjury Regio West Nederland)
Jeff B.R.I.C.K.: Rock coverband uit Hoeselt (B) (2e plaats publiek Regio België/Luxemburg)
MUCK: Rock coverband uit Den Dolder (1e plaats publiek Regio West Nederland)
Radiovox: Rock coverband uit Etten-Leur (2e plaats vakjury Regio Zuid Nederland)
Slash N' Roses: Slash tribute uit Gemert) (1e plaats vakjury Regio Zuid Nederland)

Vandaag de 1e Benelux semi-finale in de muzikale strijd om The Clash of the Cover Bands Live Music Awards 2015/2016.

Begonnen met ruim 1000 inschrijvingen is de grootste bandcompetitie van de Benelux aanbeland bij de 18 beste coverbands en tributebands van deze 11e The Clash-editie.

De eerste 9 bands zullen vandaag alles uit de kast halen om zowel de vakjury als het publiek te overtuigen dat zij de beste zijn en een plaats verdienen in de BENELUX Grand Finale waar om de hoofdprijzen wordt gestreden. Een prijzenpakket met o.a. een cd-contract met videoclip én een tour van 20 optredens in de Benelux is de beloning voor de uiteindelijke 2 winnaars (vakjury en publiek) van The Clash of the Cover Bands Live Music Awards 2015/2016. Op 1 november a.s. zijn alle regionale winnaars bekend en zal het definitieve programma hier worden aangekondigd.

Tijdens de BENELUX Semi-Finals in Paradiso worden er Broadcast beeld- en geluidsregistraties gemaakt voor de TV-produktie ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to Paradiso’ en de DVD 'The Clash of the Cover Bands, live on stage @ Paradiso'. Ook komen alle bands met hun beste nummer als live-single in ‘The Clash Hitlijst’ die loopt van 1 februari tot 10 april 2016 via www.theclashofthecoverbands.com. Op deze interactieve hitlijst kan dagelijks worden gedownload. De Top-5 van 'The Clash Hitlijst' wordt wekelijks geplugd bij alle landelijke en regionale radio- en tv-stations in Nederland en België. De band met de single die over 10 weken geteld de meeste stemmen heeft gekregen ontvangt hiervoor tijdens de BENELUX Grand Finale 'The Clash Hitlijst Award' en twee betaalde optredens.

Gedurende hun deelname aan The Clash of the Cover Bands worden de bands zoveel mogelijk begeleid en gecoacht om zowel muzikaal als ook op het gebied van presentatie en uitstraling het aanwezige talent optimaal te laten benutten. Door deze intensieve begeleiding groeit tijdens deze spannende en leerzame competitie niet alleen de kwaliteit van de bands, maar ook de betrokkenheid van het publiek en de enorme exposure.

Inschrijven
Speel jij ook in een coverband of tributeband en zijn jullie klaar om de hele Benelux te veroveren? Geef je dan op voor ‘The Clash of the Cover Bands – The BENELUX Editionen laat je horen! Via www.theclashofthecoverbands.com kun je je band inschrijven voor de grootste bandcompetitie van de Benelux!


Ben je in het bezit van de CJP-pas? Dan kan je een kaart kopen met €2,50 korting. Klik hier voor informatie en tickets.
Paradiso Programme

Programma