46a732a013f7 thechats

The Chats + Paracetamøl

The Chats + Paracetamøl

donderdag 15 augustus 2019

donderdag 15 augustus 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

“I’m on smoko! So leave me alone!” The Chats gingen vorig jaar viral met het nummer ‘Smoko’ en bijbehorende videoclip, sindsdien ook wel 'the most Aussie song ever' genoemd. Deze drie jongens uit Brisbane maken een combinatie van onvervalste pubrock en rammelpunk die alleen uit Australië kan komen. Onlangs brachten The Chats de nieuwe single ‘Pub Feed’ uit, met vocalen die even scherp zijn als het vinnige gitaarwerk. Tijdens de oktobereditie van London Calling 2018 bewees het trio een zeer strakke liveshow in huis te hebben, met kolkende moshpits in het publiek als gevolg. Deze zomer spelen ze voor de tweede keer in de grote zaal van Paradiso.

Support: Paracetamøl
Paracetamøl is een vierkoppige garage-postpunkband uit Arnhem. De liefde voor bands als METZ, Oh Sees, Ty Segall en Ex Cult leidde tot hun rauwe en energieke geluid.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Chats
  • Paracetamøl

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is te koop via Indiestad.

Op donderdag 15 augustus staat de Australische punkband The Chats in Paradiso in Amsterdam. Haal hier je tickets.

The Chats

Smoko

Hqdefault 190814 164127

Paracetamøl

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma