The black madonna

The Black Madonna presents We Still Believe

The Black Madonna presents We Still Believe

vrijdag 15 februari 2019

vrijdag 15 februari 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 05:00, Hoofdprogramma: 23:30

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Na een succesvol Paradiso-debuut begin 2018, keert The Black Madonna terug voor een nieuwe We Still Believe (Love is the Message)-nacht. Tegenwoordig woont de Amerikaanse dj - die eigenlijk Marea Stamper heet - in Londen, nadat ze haar strepen verdiende in de underground scene van Chicago. Haar enorme muziekkennis en verbazingwekkende veelzijdigheid maken haar één van de publiekslievelingen van house, disco en technoliefhebbers.

Begin 2017 werd ze benoemd tot Mixmag's 'DJ of the Year' - een erkenning van iconische status binnen de moderne dancecultuur na jaren vol veelgeprezen en spraakmakende shows in verschillende clubs wereldwijd. Daarnaast was ze al vroeg in 2017 tot dertien maal toe de headliner bij de Londense club XOYO. Daar werd ze werd vergezeld door dance-legendes, pioniers en nieuwkomers (waaronder Derrick May, Ellen Allien, Shanti Celeste, Derrick Carter, Midland, Heidi, Denis Sulta, Ben UFO, Gilles Peterson, HAAI, Mike Servito, Job Jobse en Rahaan). Dat The Black Madonna haar mening nooit onder stoelen of banken steekt is een bekend gegeven, zo blijkt onder meer uit een uitgebreid interview met De Volkskrant afgelopen oktober. 


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Black Madonna
  • Carista
Hqdefault 181101 143140

Mixmag Live

Hqdefault 181101 143141

Live @ Festival Sónar 2016

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma