Programma
Tessa Dixson Paradiso LR

Tessa Dixson

Tessa Dixson

donderdag 4 juni 2020

donderdag 4 juni 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Tessa Dixson in Paradiso op 4 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 10 december. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:
The Tessa Dixson concert on June 4th is postponed to December 10. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

====

Het tweeëntwintigjarige talent Tessa Dixson uit België is één van de grootste beloftes voor het aankomende jaar. De Vlaamse singer-songwriter maakt mysterieuze, dansbare elektronische pop en legt op dit moment de laatste hand aan haar debuutalbum ‘Genesis’, waarop ze samenwerkt met producers Reinhard Vanbergen (Das Pop) en zijn vrouw Charlotte Caluwaerts. Tessa Dixson is een kind van een Vlaamse moeder en Engelse vader en verdeelde tijdens haar jeugd haar tijd tussen België, Engeland en Californië. Ze is sinds jonge leeftijd professioneel bezig met muziek: zo deed ze op haar zestiende mee met de Vlaamse The Voice én bracht ze een jaar later al haar eerste, eigen single uit, die destijds internationaal meteen goed ontvangen werd. Al deze invloeden en ervaringen hoor je terug in haar muziek. Haar geluid klinkt stijlvol en volwassen, met invloeden van diverse genres: van pop tot house, techno en a-capella. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Tessa Dixson
Tessa Dixson - Tender Me

Tessa Dixson

Tender Me

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Tessa Dixson - Ignited

Tessa Dixson

Ignited

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma