Programma
Ten Tem Piés photo by Sander Baks 2 hires square

TenTemPiés

TenTemPiés

Friday 19 April 2019

Friday 19 April 2019

In Paradiso - Grote Zaal, Kelder

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:15

Het is tijd om je dansschoenen uit het vet te halen, want TenTemPiés gaat weer op tour! In maart vierde de Amsterdamse band met Chileens bloed hun tienjarig jubileum in Paradiso met hun grootste headline show ooit, en nu keert het zomerse zestal terug met hun Only You Farewell Tour. Vaarwel inderdaad, want het optreden van de band in Paradiso wordt de laatste voordat ze ermee stoppen.

TenTemPiés zat de afgelopen jaren niet stil. Zo wisten zij verschillende shows in zowel binnen- als buitenland om te toveren in een waar volksfeest. Hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba krijgt je gegarandeerd aan het dansen. In 2017 kwam het zelfgeproduceerde, derde album van TenTemPiés uit: ‘A Mi Propio Paso’. Onlangs bracht TenTemPiés hun nieuwe single 'Only You' uit, die geproduceerd werd door Perquisite.

Afterparty in de kelder met Fiesta Macumba Soundsystem

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • TenTemPiés

Kelder

  • Fiesta Macumba Soundsystem
Hqdefault 180802 144122

Quiero Saltar

Hqdefault 180802 144124

Leon

Hqdefault 180802 144125

Only You

Ticket to the Tropics-pas 2019

Dit programma is toegankelijk met de Ticket to the Tropics-pas 2019. Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Als je de pas hebt gekocht, krijg je deze binnen 6 werkdagen thuisgestuurd per post. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN Ticket to the Tropics-pas 2019. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma