Programma
Teebs website

Teebs - ADE

Teebs - ADE

zaterdag 16 oktober 2021

zaterdag 16 oktober 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:45, Hoofdprogramma: 20:00

Het concert van Teebs op 16 oktober 2021 is afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

Mtendere Mandowa maakt gelaagde, elektronische composities onder de noemer Teebs. De muzikant en beeldend kunstenaar werkt vanuit Los Angeles en maakt onderdeel uit van het creatieve collectief achter het platenlabel Brainfeeder, dat werd opgericht door producer Flying Lotus. Teebs staat in de beat-scene van Californië bekend om zijn relaxte, atmosferische variant van het genre, voor het eerst te horen op zijn debuutalbum ‘Ardour’ uit 2010. Negen jaar later bewijst hij met zijn derde album ‘Anicca’ nog evenveel inspiratie te hebben, waaraan ook artiesten als Sudan Archives en Panda Bear hun bijdrage hebben geleverd.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Teebs
Hqdefault 201116 174907

Teebs

Studie (feat. Panda Bear)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma