Tangarine web

Tangarine

Tangarine

Thursday 25 November 2021

Thursday 25 November 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie. 

  • Programma met zitplaatsen

Het folkduo Tangarine bestaat uit de tweeling Arnout en Sander Brinks. De twee brachten sinds 2010 vijf albums uit en met name de samenwerking met Calexico leverde lovende kritieken op en bezorgde de band een volle agenda en een trouwe fanbase. In 2014 kreeg het tweetal nationale bekendheid als huisband van De Wereld Draait Door, daarna reisden de gebroeders Brinks langs vrijwel ieder poppodium in Nederland en speelden ze op festivals als Lowlands, Haldern Pop en Into The Great Wide Open. Ondertussen is er nieuwe muziek op komst; samen met producer Gordon Groothedde heeft Tangarine een aantal nummers opgenomen en een nieuw geluid ontwikkeld vol sterke refreinen en arrangementen en hun kenmerkende samenzang. Dit najaar presenteren ze deze nieuwe nummers samen met hun liveband in Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Tangarine
Op donderdag 25 november 2021 geeft Tangarine een concert in Paradiso. Koop hier je officiële tickets.

Tangarine

Tangarine - It's Alright

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma