Programma
Suzan freek

Suzan & Freek

Suzan & Freek

donderdag 14 december 2017

donderdag 14 december 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre in een akoestische setting. Op dit moment hebben ze een goed lopende rubriek met 'De Minuut' waarbij ze filmpjes van deze covers op Facebook plaatsen. Eerder werden er al filmpjes opgenomen met Matt Simons, MAAN en Paskal Jakobsen (Bløf) opgenomen. Hun bekendste cover is die van 'Don't Let Me Down' van The Chainsmokers, die de video zelf deelden. Optredens hadden ze al in het voorprogramma van Milow, Walk Off The Earth, Sziget en RTL Late Night. 

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde ‘campfire contest’), een eigen clubshow in de Melkweg én een optreden bij RTL Late Night is het in het najaar van 2017 tijd voor een eigen clubtour. Meer info over de clubtour is hier te vinden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Suzan & Freek
Op 14 december spelen Suzan & Freek in de kleine zaal van Paradiso. Zij coveren liedjes uit vrijwel ieder genre in een akoestische setting.

Don't Let Me Down

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma