Programma
STORNOWAY PRESS PHOTOCREDIT ALEX LAKE FINAL PRESS SHOT

Stornoway + Thompson Springs

Stornoway + Thompson Springs

maandag 22 april 2024

maandag 22 april 2024

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Stornoway wordt sinds 2023 geleid door zanger, tekstschrijver en gitarist Brian Briggs, met multi-instrumentalisten Jon Ouin en Oli Steadman. Onlangs maakte de band een comeback met hun vierde album 'Dig The Mountain!'. Ze bestormden de Britse top 10 in verschillende hitlijsten en hun uitverkochte headlinetour werd door Clash Magazine geprezen als "zo meeslepend als maar kan". Als hoogtepunt van een buitengewoon jaar onthullen ze hun eerste kerstsingle 'Excelsior', met het Gwalia Male Voice Choir, gemixt door Mike Lindsay, die een aangrijpende herinnering levert aan onze essentiële verbindingen tijdens de feestdagen.

Support: Thompson Springs

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Stornoway
  • Thompson Springs
Stornoway

Stornoway

Excelsior

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit concert
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma