Programma
Stippenlift kerstfoto 2023 copy

Stippenlift

Stippenlift

vrijdag 22 december 2023

vrijdag 22 december 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Op dokters aanraden is het concert van Stippenlift op vrijdag 22 december helaas afgelast. Er komt geen vervangende datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail over het retourneren van de tickets.

Inmiddels een decembertraditie in Paradiso: de (kerst)mistroostige show van Stippenlift. Ook dit jaar keert de Nederlandstalige zanger en producer terug om de feestdagen samen in te luiden met een lach en een traan. Hugo van de Poel creëerde met zijn alter ego Stippenlift het zelfbenoemde genre depriwave: zwaarmoedige teksten over huilen, leed en depressie, omlijnd door elektronische muziek zonder opsmuk. 

Van de Poel is productief. Als Stippenlift, maar ook met aliassen als Eilandnet en Lil Blonde Death, brengt hij plaat na plaat uit, waaronder een arsenaal aan kerstproducties. Na bescheiden kersthit 'Huilen (kerst)' in 2016 bracht Stippenlift in 2018 'Kerstfan' uit: een melancholische plaat over de emotionele leegte tijdens en rondom kerst. Een jaar later volgde single 'Niemand Viert Kerst Met Mij' en in 2020 bracht hij samen met Firoza 'Kerst In De Eighties' uit. Vorig jaar verscheen nog 'De Laatste December', maar niets blijkt minder waar, want ook dit jaar vind je Stippenlift in mineur op de bühne.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Stippenlift
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma