Programma
Stillcorners

Still Corners e.v.a @ London Calling

Still Corners e.v.a @ London Calling

zaterdag 25 mei 2019

zaterdag 25 mei 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 17:00, Hoofdprogramma: 17:30

Greg Hughes en Tessa Murray ontmoeten elkaar in 2009 op een treinstation in London. Kort hierna begint het project Still Corners. Met de spacey invloeden van Vangelis,  de grootse cinematografische geluiden van Ennio Morricone en de clean-toned gitaar van the Shadows hebben de twee inmiddels vier albums opgenomen. De meest recente plaat  ‘Slow Air’ kwam uit in 2018 en brengt het atmosferische naar boven waar het duo, naar eigen zeggen,  bekend om staat.

Still Corners maakt onderdeel uit van London Calling. Wat in 1992 begon als springplank naar het Europese vasteland voor Britse bands (Blur, Slowdive, Placebo) is in meer dan 25 jaar uitgegroeid tot een showcasefestival voor bands van over de hele wereld. Alle informatie over het programma en tickets vind je op de website van London Calling

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Still Corners

Indiestadpas 2019 = Weekendticket

Beide dagen van London Calling zijn te bezoeken met de Indiestadpas 2019. Pashouders zijn voor London Calling verplicht om zich aan te melden via het London Calling Facebook event. Dit verschilt met de overige concerten die met de Indiestadpas 2019 te bezoeken zijn, daarbij moet je je aanmelden via de website van Indiestad. Mocht je geen Facebook hebben, dan kun je op een later tijdstip dagkaarten voor London Calling kopen.

Billy place

Endless Summer

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma