Steve

Steve Smyth

Steve Smyth

26 mei 2021

26 mei 2021

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)

Nederlands: Het concert van Steve Smyth op 26 mei 2021 is helaas afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo. 

English: The May 26th, 2021 concert of Steve Smyth is cancelled. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

De bebaarde Australiër Steve Smyth reist al jarenlang de wereld over en vindt overal inspiratie voor het schrijven van zijn muziek. De wereldburger vertaalt die inspiratie naar harde rock 'n roll nummers als 'Shake It' of 'Get On', maar ook meer intieme ballades als 'Written or Spoken' of 'Paris'. De overeenkomst tussen deze nummers is het prachtig rauwe stemgeluid van Smyth. Zijn laatste plaat 'Exits' nam hij op in Los Angeles, met producers die eerder samenwerkten met Thom Yorke, Beck, The Black Keys en Norah Jones. Onlangs heeft hij al twee nieuwe singles uitgracht: 'Stages' en 'Yours Sincerely' maar binnenkort verschijnt er nog meer nieuw werk, een maar liefst vier EP tellende collectie; 'Blood', 'Matches', 'Fractures' en 'Celebration'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Steve Smyth
Op woensdag 26 mei staat folkartiest Steve Smyth in Paradiso. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Steve Smyth

Stages

Op woensdag 26 mei staat folkartiest Steve Smyth in Paradiso. Kaarten zijn hier verkrijgbaar.

Steve Smyth

Shake It

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma