Programma
Stef Kamil Carlens

Stef Kamil Carlens

Stef Kamil Carlens

zaterdag 6 maart 2021

zaterdag 6 maart 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Nederlands:

Vanwege de geldende coronamaatregelen kan het concert van Stef Kamil Carlens niet doorgaan op de geplande datum. Om die reden is het concert verplaatst naar een nieuwe datum: het programma vindt nu plaats op zondag 30 mei 2021. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Alle gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.


English:
Due to the current COVID-19 measures, the March 6th, 2021 show of Stef Kamil Carlens can’t take place as planned. Therefore, the concert is rescheduled, it will now take place on Sunday, May 30th, 2021. The location and times have not changed. All bought tickets remain valid for the new date. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

Op zaterdag 6 maart speelt Stef Kamil Carlens solo in de grote zaal van Paradiso. Het concert is toegankelijk voor 250 bezoekers en er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Zita Swoon-oprichter en oud-dEUS bandlid Stef Kamil Carlens klinkt als herboren. In zijn soloshows omringt hij  zich met een keur aan opmerkelijke instrumenten, van gitaren naar een houten basharmonium tot aan vintage synths, orgeltjes en drummachines. De muzikant staat dan wel alleen op het podium, maar soms lijkt het net of er een volledige band staat te spelen.

Met zijn eerste soloplaat ‘Stuck In The Status Quo’ maakte Stef Kamil Carlens in 2017 zijn succesvolle rentree in het popcircuit als soloartiest. Sindsdien gaat het bijzonder goed met de Antwerpse liedjeskunstenaar. In 2019 kwam de opvolger ‘Making Sense Of Infinity’ uit, die door pers en publiek positief onthaald werd. 

Paradiso heeft maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken in tijden van corona. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Stef Kamil Carlens
Hqdefault 201124 174049

Stef Kamil Carlens

Empty World

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma