Programma
STATUE Anton Coene 1024x683

Statue

Statue

vrijdag 12 oktober 2018

vrijdag 12 oktober 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

LET OP: Dit concert is verplaatst naar maandag 18 februari 2019. Reeds gekochte tickets blijven geldig of kunnen worden geretourneerd aan Ticketmaster.

Statue weet al sinds het prille begin het publiek van zijn sokken te blazen met hun intense wall of sound. Met een eerder ongewone opstelling van vier gitaristen en de hulp van een geoliede ritmesectie, brengt Statue nummers met een gevoel voor detail zonder de focus op de dansbare elementen te verliezen. Met hun vorige platen ‘Statue’ en ‘Calexico Point’ drukte ze een flinke stempel op het Belgisch muzieklandschap. Beide platen werden opgepikt door pers en publiek en overladen met positieve recensies. De band heeft dit jaar hun derde album ‘Kasper’ uitgebracht, geproduceerd door Micha Volders (Meteor Musik, Chrome Brulée). Fans van Television kunnen de veelzijdigheid smaken, terwijl liefhebbers van Battles kunnen losgaan op de snelle drums. De gierende gitaren doen denken aan Mogwai en Sonic Youth.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Statue
Op vrijdag 12 oktober heeft Statue een concert in Paradiso in Amsterdam.

E

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma