50866b88 Holly Whitaker 2021 R1 00434 036 Arescan 3000 min

Squid + Baby's Berserk

Squid + Baby's Berserk

7 okt 2021

7 okt 2021

Paradiso

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:

1. Je ticket voor dit programma.

2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.

3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

Let op: dit programma is vanwege succes verplaatst van Paradiso Noord naar de Grote Zaal van Paradiso. Tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. 

Het Britse Brighton brengt de band Squid voort. Met zijn vijven maken ze een manische clash van postpunk en disco-funk, waarbij zingend meesterbrein Ollie Judge als een propeller achter de drums zit. Na het uitbrengen van de intens hoekige single 'Houseplants', vergezeld door een opruiend optreden op London Calling waren ineens alle ogen op de Engelse jongens gericht. Binnenkort verschijnt dan eindelijk dat debuutalbum, geschreven in een local pub in Chippenham, maar ondanks de locatie hebben de Britten een ambitieuze, creatieve en urgente plaat weten te creeëren. 

Support: Baby's Berserk

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Squid
  • Baby's Berserk

Afterparty in de kelder

Na het concert van Squid kun je naar de kelder voor de afterparty, waarbij dj-duo Charlie Avalon de avond in stijl afsluit met een onweerstaanbare mix van postpunk, indie en nostalgische pophits.

Baby's Berserk

Baby’s Berserk werd gevormd in 2019 en geïnspireerd door 90’s rave cassettes en no wave. Opgericht door Lieselot Elzinga (Modelabel: Elzinga), Mano Hollestelle, ook bekend van Mauskovic Dance Band, en de Canadese Puggy Beales met het idee een nieuwe draai te geven aan underground rave en 90’s housemuziek. Later sloot ook Silia Hollestelle zich aan met wie ze de singels ‘What I Mean’ en ‘Sleepless’ uitbrachten op het Zwitserse label Bongo Joe. De dansbare postpunk van Baby’s Berserk transporteert je naar wazige herinneringen van nachtelijke dansvloeren door middel van spacey analoge synths en basgedreven grooves.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma