Programma
CARO 1600

Sounds of Change presenteert Benefietconcert met: Caro Emerald & Nawras Altaky, e.v.a.

Sounds of Change presenteert Benefietconcert met: Caro Emerald & Nawras Altaky, e.v.a.

woensdag 7 juni 2017

woensdag 7 juni 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Studenten, CJP 15,- incl. daglidmaatschap

Ga samen met een nieuwkomer (mét korting) naar het Sounds of Change benefietconcert. Je koopt een kaartje voor jezelf en een nieuwkomer die je nog niet kent. Meer informatie en kaarten via www.friendshipticket.nl.

Nederlandse artiesten spelen deze avond samen met topmuzikanten die in de afgelopen jaren hun geboorteland moesten ontvluchtten. Ze verlieten huis en haard en vonden in Nederland een nieuw onderkomen. Deze avond kijken we niet naar de onderlinge verschillen, maar vieren we de verbindende liefde voor muziek. Caro Emerald zingt een duet met de Syrische Nawras Altaky, Claudia de Breij wordt begeleid door saxofonist Nader Issa en Helge Slikker componeerde een lied met de 16 jarige Iraanse Nieloefaar, tevens finaliste van The Voice of Holland.

Alle duo's:
Caro Emerald & Nawras Altaky
Janne Schra & Murhaf Alkurdi
Tangarine & Rasha Shaar
Roos Blufpand & Ghaeth Almagooth
Helge Slikker & Nieloefaar
Qeaux Qeaux Joans & Wasim Arslan
Blaudzun & New Life Choir
Claudia de Breij & Nader Issa
Izaline Calister & Shaza Hayek

De opbrengst van de avond gaat naar de Stichting Sounds of Change, opgericht door Lucas Dols, die onder andere bassist is van Room Eleven. Lucas vertrekt elk jaar een aantal maanden naar vluchtelingenkampen in de landen rondom Syrië. Hij verzorgt hier workshops voor docenten en hulpverleners om muziek te integreren in hun werk met getraumatiseerde kinderen. Muziek helpt de kinderen bij het verwerken van trauma's, ze leren zich in te leven in een ander en het stimuleert hun creativiteit. Allemaal vaardigheden die ze hard nodig zullen hebben in het opbouwen van een bestaan in een onzekere wereld.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Caro Emerald
  • Janne Schra
  • Tangarine
  • Roos Blufpand
  • Blaudzun
  • Claudia De Breij
  • Izaline Calister
CARO 1600

Caro Emerald meets Nawras Altaky

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma