56bbe240 sorry merc 1

Sorry

Sorry

zaterdag 5 december 2020

zaterdag 5 december 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Sorry op 5 december 2020 is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee, veroorzaakt door de onzekere situatie rondom het coronavirus. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The December 5th, 2020 concert of Sorry is cancelled due to the artist's postponement of their European tour, caused by the uncertainty around the Covid-19 situation. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Sorry is een jonge indierockband uit Noord-Londen onder leiding van jeugdvrienden Asha Lorenz en Louis O'Bryen. Alles wat dit viertal samen produceert is gedrenkt in ironie en zelfspot, maar tegelijkertijd blinken ze uit in het schrijven van innovatieve en onvoorspelbare nummers. Postpunk, pop, grunge en jazz worden op de best mogelijke manier gecombineerd in een bijdehante en opgefriste variant van indierock. Het platenlabel Domino was er dan ook snel bij toen de band eenmaal begon op te vallen in de Londense underground-scene. In maart 2020 bracht Sorry het uitstekend ontvangen debuutalbum ‘925’ uit, dat vele sterren en hoge cijfers kreeg toebedeeld van media als Pitchfork, The Line of Best Fit, NME en DIY. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Sorry
Hqdefault 200415 231651

Rock 'n' Roll Star

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma