Programma
Sor LR

Sor

Sor

donderdag 29 april 2021

donderdag 29 april 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Hoofdprogramma: 19:30

Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Legitimatie hoofdkoper vereist aan de zaal
Dit is een programma met zitplaatsen
Maximaal 2 tickets per persoon
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

Let op: dit programma is onderdeel van de 'Testen voor Toegang' pilotevents in Paradiso. Wil je graag een van de pilotevents in Paradiso bezoeken? Dan moet je naast een geldig ticket in het bezit zijn van een negatief coronatestbewijs. Je kunt een gratis testafspraak maken via TestenVoorToegang.nl zodra je een ticket hebt aangeschaft. Lees alle info op deze pagina goed door voordat je een ticket koopt. Alle kaartkopers ontvangen ook een e-mail met meer informatie.

De 23-jarige rapper, beatmaker en schrijver sor (Rosario Mussendijk) is al een tijdje bekend als een van de creatieve breinen achter de Amsterdamse hiphopgroep Black Acid. De jonge artiest heeft echter een bijzonder levensverhaal: in 2018 verloor hij plotseling een groot deel van zijn gehoor. Dramatisch, voor iemand die professioneel bezig is met muziek. De precieze oorzaak bleef onbekend, maar het dwong sor om positief en creatief te blijven denken en om uit te vinden wat wel kan. Veel, bleek later: hij bracht via Noah’s Ark zijn veelgeprezen debuutalbum ‘Phonak’ en opvolger ‘Professor’ uit, hij geeft les op de Herman Brood Academie én wordt door kenners genoemd als een van de grootste hiphopbeloftes voor de toekomst. Op 29 april geeft hij in het kader van beide albums een coronaproof show in Paradiso. 

Verwachte eindtijd: 21:00 uur

Line-up

Grote Zaal

  • sor

Coronamaatregelen + mondkapjesplicht

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Alle bezoekers krijgen na binnenkomst een zitplaats toegewezen. Onderling houden bezoekers ook 1,5 meter afstand tot elkaar en medewerkers van Paradiso. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. Meer informatie en alle maatregelen zijn te vinden via onderstaande link.

Testen voor Toegang: Pilotevent

In april 2021 starten in de cultuur-, sport- en recreatiesector pilots met testbewijzen: 'Testen voor Toegang'. Paradiso organiseert in het kader hiervan drie pilotevents op 28, 29 en 30 april 2021. Het gaat om concerten van Altin Gun, Sor en Thijs Boontjes.

In april 2021 zijn er in heel Nederlands evenementen en activiteiten waarbij bezoekers een testbewijs moeten meebrengen. Het doel van de pilots is om sectoren eerder te openen dan zonder testen mogelijk is. De overheid onderzoekt hiermee bijvoorbeeld hoe het is voor bezoekers om voorafgaand aan een evenement een sneltest te doen, of de ondersteunende ICT goed werkt en of de speciaal hiervoor gebouwde teststraten naar behoren functioneren. 

Na aankoop van een ticket kunnen bezoekers een gratis testafspraak inplannen via TestenVoorToegang.nl. De testlocaties in de buurt van Paradiso zijn onder andere te vinden aan de Weesperstraat 61 (Amsterdam Centrum) en aan de Borchlandweg 6-10 (nabij de Johan Cruijff ArenA). Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatieve testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal.

sor - eastwest

sor

eastwest (prod. sor)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma