94c0940c Sophie Hunger Official

Sophie Hunger + Hello Forever

Sophie Hunger + Hello Forever

zondag 28 november 2021

zondag 28 november 2021

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Sophie Hunger in Tolhuistuin is verplaatst naar 25 juni 2022. Tickets gekocht voor de oorspronkelijke datum blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

  • Programma met zitplaatsen

Sophie Hunger groeide op in Zwitserland, Engeland en Duitsland. Het dan ook niet gek dat de jonge Zwitserse meerdere talen beheerst en dit ook gebruikt in haar muziek. Haar eerste plaat ‘Sketches On Sea’ kwam uit in 2006 en werd door The Guardian beschreven als het beste van Laura Marling, Beth Orton en Björk in één folkrock pakket. Maar sinds haar laatste album ‘Supermoon’ uit 2015 heeft Hunger wat ingrijpende veranderingen aangebracht in haar leven. Verhuisd naar Berlijn verruilde Hunger haar instrumenten voor drummachines en software. Ze dook in het electronic-hart van Berlijn en besloot gevoed door haar nieuwe liefde een volledig Engelstalig album te maken, de titel ‘MOLECULES’. Hunger zelf beschrijft het als “minimal  electronic folk”. Wat niet veranderd is zijn haar eigenwijze popnummers, intiem, met spookachtige, subtiele begeleiding en haar indringende stem die krachtig, melancholiek, verrassend en veelzijdig is. In 2020 volgden de Duitstalige albums 'Halluzinationen' en 'Ich Liebe Dich'. In 2021 komt Sophie Hunger terug naar Amsterdam voor een concert in Paradiso Noord.

Support: Hello Forever

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • Sophie Hunger
  • Hello Forever
Sophie Hunger - live bij 3voor12 radio

Sophie Hunger

Live (in 3voor12 Radio)

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma