Programma
Sophia 12 3 colour Philip Lethen com

Sophia

Sophia

dinsdag 12 mei 2020

dinsdag 12 mei 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar dinsdag 8 december. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Sophia op 12 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op dinsdag 8 december. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The May 12th concert of Sophia is postponed to Tuesday December 8th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 

=============

Sophia is de band rondom singer-songwriter Robin Proper-Sheppard. Voordat hij Sophia formeerde, zat hij in de band The God Machine. Toen de bassist van die groep zeer plots overleed, kwam ook aan The God Machine abrupt een einde. Robin Proper-Sheppard was van plan nooit meer muziek te maken. Enkele vrienden overtuigden Proper-Sheppard om toch weer terug de studio in te gaan en dit resulteerde in het eerste album van Sophia; ‘Fixed Water’ (1996). Beklemmende melancholieke nummers met onverwachte songstructuren en de bezwerende stem van Robin Proper-Sheppard. Een nieuw album 'Holding On / Letting Go' is onderweg.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Sophia

Reprise

Hqdefault 200302 175316

Sophia

Signs

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma