Programma
Paradiso

Sonic Acts Evening 3 - Paradiso

Sonic Acts Evening 3 - Paradiso

zaterdag 25 februari 2012

zaterdag 25 februari 2012

Natural Time – Keith Fullerton Whitman, Joel Ryan en Icarus.
Een avond gewijd aan geïmproviseerde tijd met componist, wetenschapper en tijdtovenaar Joel Ryan, spiksplinter nieuw generatief werk van het post-breakbeat duo Icarus, en een sonische roadmovie door de geschiedenis van de elektronische muziek van de hand van multitalent Keith Fullerton Whitman. In opdracht van Sonic Acts en het Kontraste festival heeft Whitman zich hiervoor een week opgesloten in het GRM in Parijs.
Zie ook www.sonicacts.com

Van 23 t/m 26 februari 2012 vindt het tweejaarlijkse festival Sonic Acts plaats op diverse locaties in Amsterdam. Daarmee is dit toonaangevende festival op het snijvlak van muziek, kunst, wetenschap en technologie toe aan haar veertiende editie. Gedurende vier dagen brengt Sonic Acts een ode aan de ervaring van tijd onder de titel ‘Travelling Time’. Het festival vindt plaats op zeven locaties: Paradiso, De Balie, Muziekgebouw aan ’t IJ, NIMk, SMART Project Space, STEIM en Temporary Stedelijk 3. De voorverkoop start aanstaande zaterdag 14 januari 2012.

Vier thema-avonden in Paradiso – van donderdag tot en met zondag – focussen elk op een ander aspect van tijdsbeleving met een reeks bijzondere concerten.

* Naast losse kaartverkoop is er ook een Festival Passepartout, geldig voor alle live performances in Paradiso. Ook geldig voor performances op andere locaties, maar daarvoor is reserveren bij die locatie noodzakelijk i.v.m. beperkte capaciteit. Maximaal 1 keer toegang tot de voorstelling in SMART Project Space. NIET geldig voor de conferentie.

Paradiso Programme

Programma