Programma
Paradiso

Sonic Acts Evening 1 - Paradiso

Sonic Acts Evening 1 - Paradiso

Thursday 23 February 2012

Thursday 23 February 2012

Beyond Time - Mark Fell, Roly Porter en Emptyset.
Sonic Acts opent het festival met een audiovisueel spektakel. Roly Porter (voorheen actief in de dubstep formatie Vex’d) brengt werk van het onlangs verschenen, en uitermate spannende album Aftertime (Subtext), met live beeld van Rod MacLachlan. Emptyset is momenteel onderwerp van gesprek onder liefhebbers van subsonische post-techno. Emptyset is een project van labelbaas James Ginzburg (Mutiverse) en Paul Purgas. Zij worden visueel bijgestaan door Joanie Lemercier, bekend van het collectief AntiVJ. Mark Fell bracht zijn radicale sonische experimenten recent uit bij hippe labels als Editions Mego en Raster-noton.

Van 23 t/m 26 februari 2012 vindt het tweejaarlijkse festival Sonic Acts plaats op diverse locaties in Amsterdam. Daarmee is dit toonaangevende festival op het snijvlak van muziek, kunst, wetenschap en technologie toe aan haar veertiende editie. Gedurende vier dagen brengt Sonic Acts een ode aan de ervaring van tijd onder de titel ‘Travelling Time’. Het festival vindt plaats op zeven locaties: Paradiso, De Balie, Muziekgebouw aan ’t IJ, NIMk, SMART Project Space, STEIM en Temporary Stedelijk 3.

Vier thema-avonden in Paradiso – van donderdag tot en met zondag – focussen elk op een ander aspect van tijdsbeleving met een reeks bijzondere concerten.

 Zie ook www.sonicacts.com

* Naast losse kaartverkoop is er ook een Festival Passepartout, geldig voor alle live performances in Paradiso. Ook geldig voor performances op andere locaties, maar daarvoor is reserveren bij die locatie noodzakelijk i.v.m. beperkte capaciteit. Maximaal 1 keer toegang tot de voorstelling in SMART Project Space. NIET geldig voor de conferentie.

Paradiso Programme

Programma